Jerry Brassfield - Tai prasidėjo nuo svajonės

Paskelbė Gintas Bogušis

     Tai istorija apie paprastą vaikiną, kurio svajonės buvo pakankamai didelės, kad padarytų nepaprastą...

     Jerry Brassfield gimė 1940 m. balandžio 9 d. Portervilyje, Kalifornijoje. Jo tėvai buvo tipiški sunkiai dirbantys ūkininkai Kalifornijos maistą auginančiose bendruomenėse. Jie buvo žemesnės vidurinės klasės šeima ir jiems nebuvo svetimi finansiniai sunkumai. Jerry prisimena, kaip rankomis taisė džinsus su lopais, negalėjo sau leisti įsigyti naujų ir galvojo, kad nesiruošia susitaikyti su skurdžia ateitimi...

     Vaikščiodamas po netoliese esančius kvartalus jis matydavo žmones, gyvenančius gražiuose namuose, važinėjančius gražiais automobiliais, dėvinčius gražius drabužius be skylių ir nusprendė, kad visa tai bus įmanoma ir jo ateityje.

     Jis gimė turėdamas verslumo dvasią ir būdamas 10 metų pradėjo savo pirmąjį verslą, pardavinėdamas arbūzus nuo durų iki durų. Tai buvo pirmasis jo „protestantiškos darbo etikos“ ragavimas: sunkus darbas = pelnas .

     Būdamas 13 metų jis užsibrėžė didesnį tikslą, kai žurnale pamatė skelbimą apie durų lentelių, su pavardėmis, pardavimą, naudojančias saulės energiją ir  šviečiančias tamsoje. Jis vaikščiojo per turtingus rajonus, beldėsi į duris sakydamas: „Taupau koledžui!

     Nors Jerry buvo sumanus ir dalykiškai nusiteikęs, būdamas jaunas berniukas dažnai būdavo sulaikomas nuo savo galimybių, nes sirgo sunkia astma ir alergijomis. Tiesą sakant jo būklė buvo tokia sunki, kad jis prisimena, kaip gulėjo lovoje, savo šeimos ūkyje ir girdėjo niūrų balsą per plonas popierines savo kambario, kuriame gyveno su broliais, sienas. Tai buvo jo motinos balsas, ji sakydavo šeimos pastoriui: „Atsiprašau, kad taip vėlai jums čia paskambinu, aš tiesiog nemanau, kad jis ištvers visą naktį“.

     Nieko nėra geriau už gerą motyvaciją... tai paskatino Jerry kovoti už savo gyvybę ir jis praleido naktį, kvėpuodamas vis stipriau nei bet kada anksčiau!

     Tada Jerry motina pradėjo paieškas, pasiryžusi rasti pagalbą savo sergančiam sūnui. Supratusi, kad tuo metu nebuvo šiuolaikinės medicinos, kuri galėtų padėti Jerry, ji ėmė duoti jam tai, kas tuo metu nesulaukė didelio pritarimo. Į jo kasdienį racioną ji įtraukė kokybiškų maistinių produktų.

     1940-aisiais maisto papildai nebuvo tokie skanūs kaip šiandien, todėl Jerry buvo priverstas išgerti didžiulius, kupinus šaukštus bjauraus skonio maisto, pavyzdžiui, menkių kepenų aliejaus. Tada jis sužinojo, kokį didelį poveikį gali turėti kokybiški papildai, padedantys atkurti gerą sveikatą. Suteikus jo kūnui reikalingą mitybą, alergija ir astma tapo mažiau kelianti rūpesčius negu rūpesčiai kuriuos sukelia ūkio gyvūnai. Tai jau nebebuvo nuolatinė kova už gyvybę.

     Ši gyvenimą keičianti, tikriausiai net gyvybę gelbstinti, patirtis suteikė Jerry nepajudinamai tikėjimo maisto papildų galia. Dėl savo aistros padėti kitiems Jerry pradėjo dalytis savo galingu tikėjimu su aplinkiniais ir suprato, kad daugumai žmonių reikia sprendimo dėl mitybos stokos atsiradusių problemų.

     Paauglystėje Jerry dirbo kelis nepatinkančius darbus, pavyzdžiui, pardavinėjo baldus ir padangas, tačiau „protestantiška darbo etika“, kuria jis buvo ugdomas tikėti skelbė - kur daugiau sunkaus darbo reiškia didesnį pelną.

     Tačiau būdamas 19 metų Jerry atrado tiesioginį pardavimą per įmonę, parduodančią papildus, puikiai atitinkančius dvi jo aistras: verslą ir sveikatą . Pagaliau jis surado verslą, kuriame sunkus darbas reiškia daugiau pajamų, ir vos per ketverius metus jis buvo vertas 5 milijonų dolerių (šiandienine prasme žymiai daugiau).

     Tada jo širdis sudužo, kai įmonė žlugo dėl netinkamo valdymo. Tai jam nutiko ne kartą, o sunkiausia dalis buvo neigiamas poveikis santykiams, kuriuos jis užmezgė su savo platintojų komanda... jo platintojų šeima.

     Jerry suėmė reikalus į savo rankas, jis įkūrė savo tiesioginio pardavimo įmonę, paremtą vertybėmis, kurios užtikrina produktų kokybę, neribotą pajamų potencialą ir ilgalaikį stabilumą platintojams ir ateities kartoms.

     Neilgai trukus jis įsigijo NeoLife prekės ženklą ir sujungė jį su kitomis savo įmonėmis, sukurdamas tarptautinės pramonės lyderį. NeoLife pavadinimas tapo įmonės pavadinimu, nes jo šaknys reiškia „naują gyvenimą“, tai yra prieinama kiekvienam, norinčiam prisijungti prie NeoLife šeimos.

     Jerry turėjo drąsos svajoti, nes žino, kad Dievas turi unikalų ir nepaprastą planą kiekvienam iš mūsų. Jerry svajonė dabar yra pamatyti žmones visame pasaulyje, tokius kaip jūs, pasiekti savo svajones ir tikėti, kad jei jam gali pasisekti kaip fermos berniukui, neturinčiam aukštesnio išsilavinimo ar įmantraus auklėjimo, tai galite padaryti ir Jūs!

0 komentarai (-ų)

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti